Coaching (algemeen)

Wil je voluit leven vanuit je diepste verlangens, maar weet je niet of dat voor jou is weggelegd? Sta je op de rem in je ontwikkeling terwijl je zo graag wilt stromen? Maak dan een afspraak voor een gratis ontdekkingssessie. Daarin onderzoeken we of ik degene ben die jou kan bijstaan bij deze zoektocht en bij het ontrafelen en aanpakken van je blokkades en onverwerkte angsten. Mijn aanpak is gericht op denken, voelen én handelen (body-mind), diepgaand én licht. Niet vaag, maar juist praktisch en handvat biedend.

In een coachtraject maak ik ook gebruik van de principes van Effortless Coaching, gericht op moeiteloos leren leven, uitgaand van het holistisch mensbeeld, de vijf beginselen van groei en een positief mensbeeld. De Effortless Coachopleiding, die ik heb gevolgd in het voorjaar van 2019, is een bij de NOBCO-geregistreerde vervolgopleiding.

Ook de opleidingen die ik heb gevolgd bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) hebben veel invloed op de manier waarop ik werk: uitgaan van het moment, luisteren naar jezelf, persoonlijk leiderschap ontwikkelen, enz.

Wil je meer weten? Bel of mail me gerust. 06-44152144 info@mariejosehilhorst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *