Loopbaanbegeleiding

Stilstaan om verder te kunnen

Er kunnen vele redenen zijn waarom je in je werkend bestaan je gedrevenheid,  je energie of motivatie kwijtraakt. En als je dat constateert, wat dan? Misschien ga je eerst met jezelf in gesprek, vergelijk je jouw situatie met die van anderen die het véél lastiger hebben, en dan ga je weer een tijdje voort? Of je negeert de signalen van vermoeidheid, irritatie of lusteloosheid. Maar uiteindelijk voel je ook dat het belangrijk genoeg is om echt stil te staan bij waar de schoen wringt. Dan kan een loopbaantraject echt helpend zijn.

In een intakegesprek (no cure no pay; essentieel is of het klikt en of mijn werkwijze past bij jou en je behoeften) bekijken we de stand van zaken en bepalen samen wat je vraag is en welk verlangen je hebt. In de sessies kijken we naar wat jou drijft, welke obstakels je ervaart, hoe je jezelf ziet, welke patronen jou wellicht belemmeren en hoe je daar aan kunt werken. We onderzoeken, middels opdrachten en ervaringsoefeningen, welke kwaliteiten en talenten je hebt en in hoeverre je deze ook inzet in je bestaan. Je maakt als het ware de weg (weer) vrij om voluit je kracht en eigenheid te ervaren en daar vanuit een volgende stap op je loopbaanpad te zetten.

De begeleiding die ik bied is geschikt voor jou als je op een kruispunt in je carrière staat en ondersteuning zoekt om een keuze te kunnen maken die klopt, voor hoofd én hart.

Al jarenlang voel ik mij verbonden aan het ITIP School voor Leven en Werk. Eerst als deelnemer aan verschillende opleidingen en later als begeleider en coach. Vanuit de loopbaangroep van het ITIP heb ik vele groepen begeleid en nog steeds verzorg ik de individuele begeleiding van mensen die zich bij het ITIP aanmelden voor loopbaantrajecten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *