Loopbaanbegeleider, coach en trainer Amersfoort

Op deze website laat ik je graag kennismaken met wat ik doe en aanbied, voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, in leven en werk. Voor iedereen die meer plezier  en minder stress wil ervaren.

Merk je dat je je te vaak laat leiden door de waan van de dag, door alles wat ‘moet’? Sta je op een kruispunt in je leven en zoek je ondersteuning bij het maken van keuzes? Of wil je aan de slag met je denkpatronen en zoek je naar oplossingen voor blokkades die je steeds vindt op je weg?

Neem gerust contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek én aan de slag tijdens een vrijblijvende kennismaking. In overleg bepalen we welke vorm van begeleiding ik jou het beste kan bieden.

Wil je lichter en luchtiger in het leven staan? Wil je spelen, zingen, samen met anderen bezig zijn? Ook dan kun je bij mij terecht, voor workshops en creatieve activiteiten (werken met stem en improvisatietheater).

Als coach en leergroepbegeleider begeleid ik gezinshuisouders bij het prachtige werk dat zij doen. Ik ondersteun hen bij hun ondernemerschap, vitaliteit, onderlinge samenwerking en alles wat ze tegenkomen in het leven met de kinderen, die bij hen in-huis geplaatst zijn. https://www.gezinshuiscoaching.nl

Verder verzorg ik trainingen, voor teams die willen groeien in hun samenwerking en willen kijken naar interactiepatronen die belemmerend zijn geworden. Op speelse én indringende wijze onderzoeken we hoe die patronen werken en wat er nodig is om ze te doorbreken. We kijken wat er speelt onder de waterspiegel en hoe dat naar boven kan komen, om het groepsbewustzijn te vergroten.

In mijn werk voel ik mij verbonden met de visie en werkwijze van het ITIP, School voor leven en werk http://www.itip.nl .

Tevens ben ik mij (voorjaar 2019) aan het bekwamen in de vele verschillende methoden en technieken die horen bij de opleiding tot Effortless coach http://www.effortlesscoaching.nl

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *